Seminaariaineistoja

20.1.2022 Hungry for Finland! – Eväitä yhteistyöhön

19.9.2019 Ruokamatkailun teemapäivä, Helsingin kaupungintalo

Esitys Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson, Haaga-Helia amk (pdf)

Esitys Terhi Hook, Visit Finland (pdf)

Esitys Teemu Moilanen, Haaga-Helia amk (pdf)

Esitys, Peggy Bauer, Torikorttelit (pdf)

Esitys Jukka Punamäki, Helsingin kaupunki (pdf)

Esitys Laura Aalto, Helsinki Marketing (pdf)

Helsinki Region työpajan työskentelyn ohjeet (pdf)

 

Ruokamatkailun tuotteistaminen 2018-2021, Kick Off Matkamessuilla 17.1.2019

Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson: Ruokamatkailun tuotteistamisen toimenpiteitä 2018-2021

Saku Tuominen: Suomi ruokamatkailumaana. Nyt ja tulevaisuudessa.

 

RUOKA&MATKAILU-päivän 1.11.2013 anti

Posterit RUOKA&MATKAILU-hankkeessa tehdyistä opinnäytetöistä

Hungry for Finland, Ylijohtaja Jaakko Lehtonen, Matkailun edistämiskeskus

RUOKA&MATKAILU – haasteet ja mahdollisuudet, Lehtorit Kristiinat Havas ja Jaakonaho, RUOKA&MATKAILU -hankeen vetäjät, HAAGA-HELIA amk

Sweden’s strategy for culinary tourismAnne-Marie Hovstadius Communication Manager for Swedish Government vision, Sweden – the new culinary nation at VisitSweden

Modernit humanistit ruokamatkalla, Kehittämispäällikkö Terhi Hook, Matkailun edistämiskeskus

Pääkaupunkimme oivallukset ja tekemiset ruokamatkailussa, Projektipäällikkö Ville Relander, Ruokakulttuuristrategia Helsingin kaupunki

Ei pidä unohtaa juomia! Lähijuomat ja pienpanimot Suomessa, Yrittäjä Pekka Kääriäinen Lammin Sahti, Pienpanimoliiton puheenjohtaja

Matchart – apua viinin valintaan, lehtori ja projektipäällikkö Risto Karmavuo, HAAGA-HELIA

RUOKA & MATKAILU -hankkeen yrittäjän näkökulma, Yrittäjä Kaisa-Leena Korhonen, FemEmare, Kalajoki

Tuore lähiruokaohjelma matkailusilmälasien lävitse, Lähiruokakoordinaattori Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö

Yhteistyö – omat rivit kuntoon! Keittiömestari, Suomen ruokalähettiläs Kim Palhus, Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikesku