Ruokamatkailun teemapäivä 19.9.2019, Helsingin kaupungintalo
- Esitys Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson, Haaga-Helia amk (pdf)
- Esitys Terhi Hook, Visit Finland (pdf)
- Esitys Teemu Moilanen, Haaga-Helia amk (pdf)
- Esitys, Peggy Bauer, Torikorttelit (pdf)
- Esitys Jukka Punamäki, Helsingin kaupunki (pdf)
- Esitys Laura Aalto, Helsinki Marketing (pdf)
- Helsinki Region työpajan työskentelyn ohjeet (pdf)
Ruokamatkailun tuotteistaminen 2018-2021, Kick Off Matkamessuilla 17.1.2019
- Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson: Ruokamatkailun tuotteistamisen toimenpiteitä 2018-2021
- Saku Tuominen: Suomi ruokamatkailumaana. Nyt ja tulevaisuudessa.
RUOKA&MATKAILU-päivän 1.11.2013 anti
- Posterit RUOKA&MATKAILU-hankkeessa tehdyistä opinnäytetöistä
- Hungry for Finland, Ylijohtaja Jaakko Lehtonen, Matkailun edistämiskeskus
- RUOKA&MATKAILU – haasteet ja mahdollisuudet, Lehtorit Kristiinat Havas ja Jaakonaho, RUOKA&MATKAILU -hankeen vetäjät, HAAGA-HELIA amk
- Sweden’s strategy for culinary tourism, Anne-Marie Hovstadius Communication Manager for Swedish Government vision, Sweden – the new culinary nation at VisitSweden
- Modernit humanistit ruokamatkalla, Kehittämispäällikkö Terhi Hook, Matkailun edistämiskeskus
- Pääkaupunkimme oivallukset ja tekemiset ruokamatkailussa, Projektipäällikkö Ville Relander, Ruokakulttuuristrategia Helsingin kaupunki
- Ei pidä unohtaa juomia! Lähijuomat ja pienpanimot Suomessa, Yrittäjä Pekka Kääriäinen Lammin Sahti, Pienpanimoliiton puheenjohtaja
- Matchart – apua viinin valintaan, lehtori ja projektipäällikkö Risto Karmavuo, HAAGA-HELIA
- RUOKA & MATKAILU -hankkeen yrittäjän näkökulma, Yrittäjä Kaisa-Leena Korhonen, FemEmare, Kalajoki
- Tuore lähiruokaohjelma matkailusilmälasien lävitse, Lähiruokakoordinaattori Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö
- Yhteistyö – omat rivit kuntoon! Keittiömestari, Suomen ruokalähettiläs Kim Palhus, Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus