
Opinnäytetöitä ruokamatkailuun liittyen
- Kotimaisen ruokamatkailijan toiveita vapaa-ajanmatkaltaan Suomessa, opinnäytetyö, Emmi Partanen
- Japanilaisten odotukset suomalaisesta ruuasta ja ruokamatkailusta, opinnäytetyö, Asta Rouhelmaa
- Vauvat ja taaperot-mahdollisuus ravintoloille, opinnäytetyö (YAMK), Jenni Lappeteläinen
- Katse islamiin – opas matkailuyrityksille Suomessa, opinnäytetyö, Katja Ahlström
- Suomalainen ruoka australialaisin silmin – kalaa, tummaa leipää ja marjapiirakkaa , opinnäytetyö, Taru Aalto
- Lapsiperheiden ruokailu matkalla, opinnäytetyö, Sanna Höglund-Laurikainen
- Suomalainen ruoka ulkomaalaisen matkailijan näkökulmasta, opinnäytetyö, Ville Tillgren
- Ulkomaalaisten matkailijoiden kiinnostus suomalaista ruokaa kohtaan, opinnäytetyö, Petra Pusa
- Ruoalla on merkitystä kotimaan matkalla, opinnäytetyö, Jennifer Rajainmäki
- Vieraanvaraisuudesta voimavara suomalaiseen ruokamatkailuun, opinnäytetyö, Tiina Ratalahti
- Food Tourism Promotion of Norway – Unique, Weird and Wonderful, opinnäytetyö, Jesica Iancu Iancu
- Videos promoting food tourism – best practices and examples, opinnäytetyö, Hélène Delbosc D’Auzon
- Ruokamatkailu Visit Sweden.com -internetsivuilla potentiaalisen matkailijan kokemana, opinnäytetyö, Tiia-Maria Turpeinen
- Ruokamatkailun innovatiivisia cool & creative -tuotteita maailmalta, opinnäytetyö, Emilia Kauppinen
- Selvitys ruokamatkailun tutkimusartikkeleiden teemoista vuosilta 2015-2019, opinnäytetyö, Mira Hildèn
- Helsingin ruokamatkailun vetovoimatekijät verrattuna Tukholmaan ja Kööpenhaminaan, opinnäytetyö, Kari Jääskeläinen
- Cool and Creative -ruokamatkailutuotteiden kartoitus pääkaupunkiseudulla, opinnäytetyö, Sonja Forsström
- Benchmarking food tourism experiences, strategies and partnerships, opinnäytetyö, Saana-Mari Hietaranta
- Helsingin ruokamatkailun vetovoimatekijät verrattuna Tukholmaan ja Kööpenhaminaan, opinnäytetyö, Kari Jääskeläinen
- Suomalainen ruoka ja ruokamatkailu englanninkielisen median näkökulmasta, opinnäytetyö, Jenni Hakala- Deiró ja Anu Pitkänen
- Mitä suomalaisesta ruoasta, ruokakulttuurista ja Suomen ruokamatkailusta kirjoitetaan venäjäksi? opinnäytetyö, Aleksandra Shakhnovich
- Ruokamatkailu Tanskassa & Norjassa, opinnäytetyö, Emma Nurvala
- Det nya matlandet – Oppia ruotsalaisesta ruokamatkailusta, opinnäytetyö, Maiju Kettunen
- Pienpanimoiden mahdollisuudet suomalaisessa ruoka- ja juomamatkailussa, opinnäytetyö, Elisa Kortelainen
- Tislaamot osana suomalaista ruokamatkailua, opinnäytetyö, Neea Johansson
- Hortoillaanko ruokalehtien sivuilla? Mielikuvat villiyrteistä suomalaisissa ruokalehdissä, opinnäytetyö
Pilvi Busk - Lähiruoka Suomessa, opinnäytetyö, Hennileena Kankaanranta
- Lähiruoan merkitys Turun saariston matkailuyrittäjille, opinnäytetyö, Jura Männistö ja Roni Pohjalainen
- Pure pleasure – Rokuan kansallispuistomenu luontoruokailuun, opinnäytetyö, Mariia Kivistö
- Villiruokamoduuli: Tuotekehitystä Suussasulavalle & RUOKA&MATKAILU –hankkeelle, opinnäytetyö, Jessica Wahl ja Olli Partanen
- Ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen – ruokaa ihanteelliseen saunaelämykseen, opinnäytetyö, Marilla Happonen
- Suomalainen aamiainen ulkomaalaisen silmin & Herää Suomi -opas, opinnäytetyö, Anu Hirvonen
- Makujen matka Etelästä ja Pohjois-Suomeen, opinnäytetyö, Noora Eskola
- Makujen matka Etelästä Pohjoiseen-annoskortit
- Hungry for Finland! Ruokamatkailukilpailu 2021 – myynnissä olevien tuotteiden analysointia, opinnäytetyö, Tomi Berglund
- Ruokamatkailukilpailut 2015, 2017 ja 2019 Suomen ruokamatkailun kehittäjinä, opinnäytetyö, (ylempi amk), Hanna Kela-Sjöberg
- Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailu 2017 : Keittiömestareita ja kallioimarresimaa, yhteistyöllä tietenkin! opinnäytetyö, Kela-Sjöberg, Hanna
- Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailun satoa, opinnäytetyö, Saara Linna
- A View to European Sustainable Food Tourism – Best Practices, opinnäytetyö, Kaisa Jauhainen
- Suomen ruokamatkailustrategian päivitys 2020-2028 – ruokamatkailualalla toimivien henkilöiden näkökanta, opinnäytetyö, Peppi Borgenström
- Suomalaisten ruokamatkailuyritysten vastuulliset toimintatavat, opinnäytetyö, Mirjami Baaroub
- Näkökulmia viiteen ruokamatkailustrategiaan, opinnäytetyö, Erkki-Petteri Tapanainen
- Vastuullinen ruokareitti Helsinkiin Tripsteri-matkamedian lukijoille, opinnäytetyö, Mira Tikka
- Tarinallistaminen ruokamatkailun kehittämisessä : Opas ydin- ja palvelutarinan käsikirjoittamiseen, opinnäytetyö (YAMK), Paula Panttila
- Tarinallistaminen ruokamatkailussa, Oona Sipola ja Jelmeri Hiltunen
- Food in the Woods: Opas tarinallistetun elämyspainotteisen ateriakokonaisuuden luomiseksi, opinnäytetyö, opinnäytetyö, Tiia Boström
- Tarinoiden käyttö matkailu- ja ravintola-alalla, opinnäytetyö. Johanna Myllyniemi
- Ruokamatkailun näkyvyys Visit Finlandin digitaalisissa kanavissa, opinnäytetyö, Meri Sipilä
- Ruokamatkailun markkinointi Instagramissa, opinnäytetyö, Saara Leino
- Suomen ruokamatkailun kärkituotteet markkinoinnin näkökulmasta – suklaajäkälää, luontokokemuksia ja hyvää mieltä, opinnäytetyö, Emmi Peltokangas
- Heleats ruokamedian seuraajien sitoutuneisuus Instagramissa, opinnäytetyö, Yasmine Yonsi
- TripAdvisorin hyödyntäminen ruokamatkailuun suuntautuvan ravintolan brändin ohjaamisessa, opinnäytetyö (ylempi amk), Johanna Kiviö
- Pielisen makuja ja maisemia pyöräillen – Ruokamatkailureitin kehittäminen, opinnäytetyö, Simo Suninen
- Viinitilojen salattu elämä: omatoiminen viinireitti Etelä-Suomessa, opinnäytetyö, Siina Vasama
- Porvoon parhaat palat paikallisten silmin, opinnäytetyö, Patricia Ruiz Truhponen
- Baltic Sea Food Tourism Route – located in coastal area of Helsinki and Estonia, opinnäytetyö, Eva Malkova
- Ruokamatkailuaktiviteetit Suomessa, opinnäytetyö, Sami Veijonen
- Food tourism in Tampere region during the summer 2020, opinnäytetyö, Karoliina Luoma
- Ruokamatkailua reiteiksi Suomen matkailun suuralueilla, opinnäytetyö, Jaakko Kumpula ja Sanni Vettenranta
- A Hotel Restaurant as a Food Tourism Destination, opinnäytetyö, Arina Tolstikhina
- Increasing the experience value of The Helsinki Distilling Company distillery tour, opinnäytetyö, Heikki-Tapio Helppikangas
- Creating a food tour for millennials in Kallio district, opinnäytetyö, Ekaterina Meriläinen
- Cool and Creative- ruokamatkailukonseptin toimivuus Helsingissä, opinnäytetyö, Mari Einola
- Uusi suomalainen luksus ja premium ruokamatkailussa, opinnäytetyö, Annika Kosonen
- Syödään yhdessä ravintolassa – Palvelumuotoiltu sosiaalisen syömisen työkalupakki ravintoloille, opinnäytetyö (ylempi amk), Anne Rantala
- Pure pleasure – Rokuan kansallispuistomenu luontoruokailuun, opinnäytetyö, Mariia Kivistö
- Loviisan alueen ruokamatkailukartoitus, opinnäytetyö, Kirsi Makkonen
- Millaista pitäisi Suomen ruokamatkailun olla? Opinnäytetyö, Heidi Kaipanen.
- Hiljaisuus ja sen tuotteistaminen Pellas Gästhemissä, opinnäytetyö, Mirka Oinonen
- Hyvinvointi on kokonaisvaltaista – ruoka osana suomalaista hyvinvointimatkailua, opinnäytetyö, Hanna Ryynänen
- Suomi ruokamatkailumaana: haasteet ja mahdollisuudet yritysten näkökulmasta, opinnäytetyö, Salla Salminen ja Sonja Petersen.
- Katuruokatapahtumat matkailun elävöittäjinä Helsingissä, opinnäytetyö, Sarita Perovirta ja Kati Kujanpää