
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Tervetuloa Hungry for Finland -verkostoon!
Kaikille ruokamatkailutoimijoille avoin ja maksuton verkosto tähtää toiminnallaan kohti tulevaisuuden ruokamatkailua
Hankkeen päätoiminnot
Alueelliset ydinalueryhmät
Ota yhteyttä, jos oman alueesi ydinalueryhmätoiminta kiinnostaa!
Tulossa vuonna
2024 mm.
- Työkalu ruokamatkailun tiedolla johtamiseen
- Päivitetty ruokamatkailustrategia
- Ruokamatkailun trendiraportti
Ota meihin yhteyttä!

Sini Garam
Projektipäällikkö
Ydinalueryhmät, palvelumuotoilu, Hungry for Finland
sini.garam(a)haaga-helia.fi
p. 0294471713

Kristiina Adamsson
Projektikoordinaattori
Ydinalueryhmät, opiskelijayhteistyöt, Hungry for Finland
kristiina.adamsson(a)haaga-helia.fi
p. 0294471501

Opri Laamanen
Projektikoordinaattori
Ruokamatkailustrategian päivitys
opri.laamanen(a)haaga-helia.fi
p. 0294471454

Kristian Sievers
Asiantuntija
Ruokamatkailun tiedolla johtaminen, markkinointi ja digitalisaatio
kristian.sievers(a)haaga-helia.fi
p. 0294471169
Miksi kehittää ruokamatkailua?
Ruokamatkailu on yksi Suomen matkailustrategian keskeisistä kehitettävistä teemoista. Strategian mukaan tarvitaan toimijoiden yhteistyötä, uusien ruokamatkailutuotteiden kehittämistä ja osaamisen lisäämistä. Ruoka ja ruokamatkailu on ainoa matkailun “aktiviteetti” johon kaikki matkailijat osallistuvat. Ruoka on yhä vetovoimaisempi matkailun osa-alue.
Verkoston takana Toiminnallisen ekosysteemin kehittäminen -hanke
Verkoston tarjoaa Euroopan Unionin rahoittama Hungry for Finland – toiminnallisen ekosysteemin rakentaminen -hanke, jonka tavoitteena on ruokamatkailun verkostojen kehittämisen ja osaamisen lisäämisen avulla tehdä suomalaisista ruokamatkailutuotteista elämyksellisiä ja ostettavia vastuullisesti.
Hankkeen tavoitteina ovat:
- Vastuullinen liiketoiminta
- Strategisesti johdettu ekosysteemi
- Kiinnostava ja vastuullinen ruokamatkailutarjonta
- Älykäs ja osaava yhteistyö