Siirry suoraan sisältöön

Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)

Tervetuloa Hungry for Finland -verkostoon!

Kaikille ruokamatkailutoimijoille avoin ja maksuton verkosto tähtää toiminnallaan kohti tulevaisuuden ruokamatkailua

Verkoston toiminnan tarjoaa Euroopan unionin rahoittama Toiminnallisen ekosysteemin rakentaminen -hanke. 

 Hankkeen päätoiminnot

Ruokamatkailun valtakunnallinen verkosto

Liity mukaan verkostoon ja uutiskirjelistalle tästä!

Tutustu alkukartoitustutkimukseen täällä

Alueelliset ydinalueryhmät

Ota yhteyttä, jos oman alueesi ydinalueryhmätoiminta kiinnostaa!

Osaamisen kehittäminen

Webinaarit

Verkostotapahtumat

 

Tulossa vuonna
2024 mm.

  • Työkalu ruokamatkailun tiedolla johtamiseen
  • Päivitetty ruokamatkailustrategia
  • Ruokamatkailun trendiraportti

Ota meihin yhteyttä!

Opri Laamanen

Opri Laamanen
Projektipäällikkö
Ydinalueryhmät, Ruokamatkailustrategian päivitys

opri.laamanen(a)haaga-helia.fi
p. 0294471454

Kristiina Adamsson
Projektikoordinaattori
Ydinalueryhmät, opiskelijayhteistyöt, Hungry for Finland

kristiina.adamsson(a)haaga-helia.fi
p. 0294471501

Sini Garam
Projektipäällikkö
Ruokamatkailustrategian päivitys, palvelumuotoilu, Hungry for Finland

sini.garam(a)haaga-helia.fi
p. 0294471713

Kristian Sievers

Kristian Sievers
Asiantuntija
Ruokamatkailun tiedolla johtaminen, markkinointi ja digitalisaatio

kristian.sievers(a)haaga-helia.fi
p. 0294471169

 

Miksi kehittää ruokamatkailua?

Ruokamatkailu on yksi Suomen matkailustrategian keskeisistä kehitettävistä teemoista. Strategian mukaan tarvitaan toimijoiden yhteistyötä, uusien ruokamatkailutuotteiden kehittämistä ja osaamisen lisäämistä. Ruoka ja ruokamatkailu on ainoa matkailun “aktiviteetti” johon kaikki matkailijat osallistuvat. Ruoka on yhä vetovoimaisempi matkailun osa-alue.

Verkoston takana Toiminnallisen ekosysteemin kehittäminen -hanke

Verkoston tarjoaa Euroopan Unionin rahoittama Hungry for Finland – toiminnallisen ekosysteemin rakentaminen -hanke, jonka tavoitteena on ruokamatkailun verkostojen kehittämisen ja osaamisen lisäämisen avulla tehdä suomalaisista ruokamatkailutuotteista elämyksellisiä ja ostettavia vastuullisesti. 

Hankkeen tavoitteina ovat:

  • Vastuullinen liiketoiminta
  • Strategisesti johdettu ekosysteemi
  • Kiinnostava ja vastuullinen ruokamatkailutarjonta
  • Älykäs ja osaava yhteistyö