Hankkeen ansiosta Uudenmaan ruokamatkailuyritysten TKI-toiminnan vaikuttavuus lisääntyy eurooppalaisissa verkostoissa ja alustettaessa uutta TKI-yhteistyötä. Ruokamatkailuyrityksillä on hankkeen ansiosta paremmat toimintavalmiudet myös laajemmassa TKI-ekosysteemissä, johon kuuluvat sidosryhmät, mm, kaupungit, kehittäjäorganisaatiot ja viranomaistahot sekä järjestöt.
Osahankkeessa luodut hankeaihiot ja mahdolliset kumppanuudet jatkuvat osahankkeen päätyttyä monipuolistuneena TKI-yhteistyönä. Osahankkeeseen osallistumalla yritykset saavat uusia valmiuksia vihreään siirtymään.
Ammattikorkeakoulun ja yritysten välinen vuorovaikutus ja molemminpuolinen ymmärrys TKI- toiminnan mahdollisuuksista ja tarpeista ovat kehittyneet kasvattaen alueen ruokamatkailualan yritysten TKI-toiminnan vaikuttavuutta. Ruokamatkailuyritysten osallistuminen EU-strategiatyölle tärkeisiin tilaisuuksiin kotimaassa ja Brysselissä on edistänyt alueen ruokamatkailualan TKI- toiminnan näkyvyyden vahvistumista EU-vaikuttajien keskuudessa. Ruokamatkailuala jatkaa pyrkimyksiään nostaa näkyvyyttä EU-strategia- ja sidosryhmätapahtumissa.