Siirry suoraan sisältöön

Mitä tarttis...? Ruokamatkailun webinaarisarja

Joka kuun toinen tiistai klo 9–10.30!

 

 

Miten tarttis kehittää? Yhdessä! 

Webinaari: Miten tarttis kehittää? Yhdessä!
Aika: 26.9. klo 9–10.30
Mistä on kyse? Haaga-Helia AMK:n palvelumuotoilun asiantuntijat paneelikeskustelevat palvelumuotoilusta ja yhteiskehittämisestä. Lisäksi esitellään HOHA-hankkeessa syntynyt Tarinallistamisen käsikirja!

Mitä tarttis tarjota? Helpot suomalaiset ruokatuotteet matkailuyrittäjälle | Kati Pohjanmaa

Kaikki matkailijat syövät, mutta kaikki matkailuyrittäjät eivät välttämättä ole kokkeja. Tämän webinaarin kuunneltuasi ihastutat asiakkaasi suomalaisilla maukkailla ruokatuotteilla – helposti!

Webinaari: Mitä tarttis tarjota? Helpot suomalaiset ruokatuotteet matkailuyrittäjälle
Aika: 10.10. klo 9–10.30
Mistä on kyse? Rennon, mutkattoman ruoan ja juoman asiantuntija Kati Pohjanmaa tarjoaa parhaat vinkit helpoista suomalaisista ruokatuotteista.

Mitä tarttis siemailla? Suomalaiset juomat osana ruokamatkailua | Anikó Lehtinen

Muistathan paikallisuuden myös juomatarjoiluissa! Hurmaa asiakkaasi suomalaisilla mauilla tai tule muuten vain kurkistamaan suomalaisten juomien maailmaan.

Webinaari: Mitä tarttis siemailla? Suomalaiset juomat osana ruokamatkailua 
Aika: 14.11. klo 9–10.30
Mistä on kyse? Ruokamatkailuun kuuluvat myös paikalliset juomat! Uppoudutaan suomalaisiin juomaherkkuihin juoma-asiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja Anikó Lehtisen johdolla.

Kahvikuppi ja läppäri.

MENNEET WEBINAARIT

Mitä tarttis tehä? Kohti tulevaisuuden ruokamatkailua | Inspirans Oy

Hungry for Finland -verkoston ensimmäisessä webinaarissa käytiin läpi keväällä 2023 tehdyn tarvekartoituksen tuloksia. Kysyimme teiltä, mitä toivotte Hungry for Finland verkostolta, ja tulokset on nyt analysoitu.

Webinaari: Mitä tarttis tehä? Kohti tulevaisuuden ruokamatkailua
Mistä oli kyse? Keväällä 2023 kysyimme ruokamatkailutoimijoilta, mikä on ruokamatkailun nykytilanne, miltä ruokamatkailun tulevaisuus näyttää ja millaista toimintaa Hungry for Finland -ruokamatkailuverkoston pitäisi tehdä, jotta päästään toivottaviin tulevaisuuksiin. Webinaarissa kuulet, miltä tulevaisuuden ruokamatkailu voi näyttää Suomessa! 
Puhujat: Malin Karlsson & Jutta Pekkarinen | Inspirans Oy / Taloustutkimus