Kouluttaja hakusessa?
Kehitä yritystäsi, tuotettasi tai palveluasi huippuasiantuntijoiden avulla.
Kuva: Julia Kivelä
Kehitä yritystäsi, tuotettasi tai palveluasi huippuasiantuntijoiden avulla.
Kuva: Julia Kivelä
Täältä löydät kouluttajaprofiilit ja yhteystiedot.
sini.garam@haaga-helia.fi
0505870929
Työskentelen Haaga-Heliassa palveluliiketoiminnan kehittäminen ja muotoilu -tiimissä lehtorina, palvelumuotoilijana, ruokamatkailun asiantuntijana sekä Hungry for Finland LAB:n vetäjänä. Erityisosaamistani ovat ovat fasilitoinnit, yhteiskehittämisen työpajat, tarinallistaminen sekä asiakaslähtöinen kehittäminen. Intohimoni on auttaa yrityksiä ja yhteisöjä onnistumaan.
📍 Läsnä (Uusimaa), online 🎤 suomi, englanti
danihanninen@danihanninen.fi
0505605859
Olen kokkina ja ravintola-yrittäjänä kokoajan kiinnostunut viemään asioita eteenpäin ja kehittämään jo olemassa olevaa. Vastuullisuuden sekä ruokamatkailun edistäminen alalla on elintärkeää sen tulevaisuuden kannalta, niin aion käyttää siihen myös kaiken voimavarani. Uskon, että tämä on hyvä verkosto siihen.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
info@liemijalinssi.fi
0503073857
Lähes 25 vuoden keittiöuran tehnyt Pasi on monipuolinen ruoka-alan osaaja ja vaikuttaja. Pasi omisti keittiöuransa lähiruoan puolesta puhumiseen ja sen esille tuomiseen ja on arvostettu tekijä ruokapiireissä. Pasi on tehnyt lukuisia lähiruokaan liittyviä projekteja ja hankkeita ja on edelleen vahvasti ruoka-alalla mukana. Pasi on luennoinut lähiruoasta lukuisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa Suomessa ja aina Hong Kongissa asti. Myös erilaisia ruokamatkailukonsepteja ideoineena, Pasilla on näkemystä myös siitä mitä suomalaiset ja ulkomaalaiset matkailijat voisivat Suomessa haluta nähdä ja kokea. Pasi on kunnostautunut myös kirjailijana ja tehnyt veljensä kanssa kaksi nuorille suunnattua keittiokirjaa: Junnut Kokkaa ja Junnut Leipoo (Otava), kolmas ruokakirja julkaistaan keväällä 2025. Nykyisin Pasi toimii yrittäjänä Liemi & Linssi Oy nimisessä yrityksessä, joka on vahvasti ruokaan painottunut monimediallinen mainostoimisto. Juomabisnekseen Pasi lähti mukaan vuonna 2022. Hän on osakkaana Turku Distillery Ltd:ssä ja toimii yrityksen markkinoinnista ja tiedottamisesta vastaavana.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
opri.laamanen@haaga-helia.fi
0294471454
Olen intohimoinen matkailun ja ruokamatkailun kehittäjä. Erityisosaamistani on tulevaisuusorientoitunut strategiatyöskentely, elämysten tuotteistaminen kaikki vastuullisuuden osa-alueet huomioiden sekä verkostotyöskentely. Haaga-Heliassa toimin matkailu- ja palveluliiketoiminnan lehtorina sekä ruokamatkailuasiantuntijana. Tavoitteenani on edistää Suomen imagoa vastuullisena ruokamatkailukohteena.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
anikomaria@hotmail.com
0407381670
Olen ruoka- ja juomamatkailun asiantuntija ja kehittäjä niin toimittaja ja opettajana. Erityisosaamistani on juomamatkailu niin panimo- kuin tislaamopuolella, ruuan ja juoman yhdistäminen, juomamatkailun räätälöinti ja brändäys. Toimin juoma- ja ruokamatkailun opettajana ja luennoitsijana, alan toimittajana ja asiantuntijana.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
joel.lindholm@underytan.fi
0505648005
I’m a multi-disciplinary sustainability enthusiast and innovator. I have a diverse background working with local Nordic food in multiple ways in combination with sustainability and strengthening biodiversity. I’m currently working as a the CEO and Co-founder of the company Under Ytan. In which our areas of expertise are seaweed as food, seaweed farming and marine restoration practices in the Baltic Sea. I also have a position of trust acting as the chairman of the Environmental NGO Natur och MIljö r.f. My mission is to build regenerative companies and business models for the future by partnerships and by helping others with my expertise.
📍 Läsnä (Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pohjanmaa), online 🎤 suomi, englanti
ulla.liukkonen@ullaliukkonen.fi
0503529006
Teen tätä työtä Rakkaudesta Ruokaan ja etenkin Karjalaisuuteen.Haluan antaa mallia nuorille. Haluan edistää Suomen Ruokamatkailua ja keksiä uusia väyliä hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa.
📍 Läsnä (Etelä-Karjala) 🎤 suomi
ville.parkkinen@haaga-helia.fi
0505287233
Toimin Haaga-Heliassa ruokatuotannon johtamisen lehtorina. Omaan pitkän työkokemuksen tuotekehityksen ja ammattikeittiöiden digitalisoimisen parista.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
kati@katipohjanmaa.fi
0400402656
Olen ruoan ja juoman asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten konsultointia, promootioita, ruokavientiä ja sisällöntuotantoa. Erityisosaamiseeni kuuluvat sparraus, kansainvälistyminen ja kuntien ruokaimagon luominen. Olen luonut menestyksekkäitä projekteja, kuten suomalaisen ruokaviikon Luxemburgissa ja RuokaEspoo-kokonaisuuden.
Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Lisäksi olen Ruokaviraston hyväksymä hygieniaosaamistestaaja.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, ruotsi, englanti, saksa
meri.poyhonen@haaga-helia.fi
Viestintä ja tarinallistaminen ovat lähellä sydäntäni. Mielestäni parhaat ruokamatkailutuotteet ovat elämyksellisiä, moniaistillisia kokonaisuuksia, jotka on kehitetty asiakaslähtöisesti.
Haaga-Heliassa toimin projektiasiantuntijana palveluliiketoiminnan kehittämisen tiimissä. Koulutustaustaltani olen humanisti, ja pian valmistun YAMK-restonomiksi – osaamiseni viestinnästä, palvelujen kehittämisestä ja tarinallistamisesta on moniulotteista ja ajankohtaista!
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
anna.rinteinen@maajakotitalousnaiset.fi
0438273703
Olen ruokamatkailun innovatiivinen kehittäjä, jolla on 28 vuoden monipuolinen kokemus ravintola- ja matkailualoilta niin työntekijänä, kehittäjänä kuin yrittäjänäkin. Autan yrityksiä korostamaan paikallisuutta ja alueen ruokaidentiteettiä vastuullisten ruokamatkailuelämyksien rakentamisessa. Erityisesti kiinnostaa mm. laadukkaiden juomatuotteiden esiinnostaminen, erottuvien ruokalahjojen kehittäminen, pellolta pöytään -ajattelu sekä ruoan yhdistäminen yllättäviinkin teemoihin. Päivätyössäni toimin MKN Itä-Suomen matkailuasiantuntijana edistäen paikallisen ja suomalaisen ruokakulttuurin tunnettuutta sekä yritysten kilpailukykyä. Minulla on vahvat verkostot, joita hyödynnän aktiivisesti löytääkseni uudenlaisia yhteistyön mahdollisuuksia eri toimijoiden välille.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
minna.sipponen@lapinamk.fi
0405181521
Olen intohimoinen matkailun ja erityisesti ruokamatkailun kehittäjä, jolla on syvällistä asiantuntemusta mikro- ja pk-yritysten tukemisessa harvaan asutuilla seuduilla. Erityisosaamiseni keskittyy vastuullisuuden ja tuotteistamisen kehittämiseen, mikä mahdollistaa paikallisten yritysten kasvun ja kestävän kehityksen.
Sosiaalinen vastuullisuus on minulle erityisen tärkeää, sillä uskon ihmisten, eläinten ja luonnon hyvinvointiin ja välittämiseen. Tavoitteenani on edistää Lapin pienten yritysten vastuullisuusosaamista, jotta voimme yhdessä luoda entistä kestävämpiä ja elinvoimaisempia yhteisöjä.
📍 Läsnä (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi), online 🎤 suomi
marjo.sarkka@helsinki.fi
0445906849
Tutkin työssäni erityisesti ruoan alkuperä- ja mainetekijöitä ja niihin liittyviä merkintäjärjestelmiä kuten EU:n nimisuojajärjestelmää. Nimeään myöten maantieteelliselle alueelleen kytkeytyneet tuotteet ovat myös osa alueen matkailumarkkinointia. Tavoitteenani on saada Suomeen lisää nimisuojatuotteita samaan perheeseen Champagnen ja Parmigiano Reggianon kanssa. Ahvenanmaalta Lappiin asti ovatkin meidän suomalaiset erityisyydet minulle tuttuja!
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
katja.tuomainen@yahoo.com
0413669108
Olen kansainvälisesti menestyneen Suomen kokkimaajoukkueen johtaja ja pitkän linjan ammattilainen kulinaarisessa taiteessa sekä ruokamatkailun kehittämisessä. Erityisosaamistani ovat moderni johtaminen, tiimityön vahvistaminen ja huippuluokan elämysten tuotteistaminen. Olen sitoutunut edistämään Suomen mainetta innovatiivisena ja laadukkaana ruokamatkailukohteena. Kokkimaajoukkueen työssäni yhdistyy kilpailujen korkea gastronominen taso, kestävä kehitys ja lähiruoan korostaminen. Vahvasti vastuullinen lähestymistapa näkyy kaikessa toiminnassamme – käytämme raaka-aineina paikallisia, kauden mukaisia tuotteita ja pyrimme edistämään kestävää kehitystä sekä ympäristöystävällisiä käytäntöjä. Tavoitteenani on tuoda suomalainen ruokakulttuuri entistä vahvemmin esille maailmanlaajuisesti, kestävästi ja vastuullisesti.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi, englanti
aki@foodyallen.fi
0405481864
Itse olen erityisesti ruokaelämysten kehittäjä, minua kiinnostaa Suomessa elintarviketeollisuuden eri tasot, ruoka-innovaatiot sekä ruokamatkailun kaupallinen kehittäminen. Yritykseni Foody Allen on ainut vain elintarvikealaan ja ruokamatkailuun keskittynyt mainostoimisto. Lisäksi minulla on Brunoise Invest niminen sijoitusyhtiö, sinne etsin kiinnostavia start uppeja ja osallistun muutamien yritysten hallitustyöskentelyyn. Tavoitteeni on olla vahvasti mukana luomassa tulevaisuuden ruokakulttuuria ravintolasta kouluruokaan. Olen mukana myös Suomen Bocuse d’Or hallituksessa.
📍 Läsnä (Koko Suomi), online 🎤 suomi
tiina.yrjola@haaga-helia.fi
0504682014
Olen intohimoinen ruokamatkailun kehittäjä. Erityisosasmistani on ruokatuotteen ja asiakaspalvelun kehittäminen kohti vastuulisempaa palvelutuotantoa. Lisäksi omavalvonta ha erityisruokavaliot ovat vahvuuteni.Toimin Haaga-Heliassa ruokatuotannon lehtorina. Tavoitteeni on edistää Suomen ruokamatkailua kohti elämyksellistä ja vastuullista palvelukokemusta.
📍 Läsnä (Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta- ja Päijät-Häme, Pirkanmaa), online 🎤 suomi, englanti
Kuva: Elina Manninen, Visit Finland
Kouluttajaverkosto on koottu osana Euroopan unionin rahoittamaa Toiminnallisen ekosysteemin rakentaminen -hanketta (2022–2024).