Siirry suoraan sisältöön

RUOKA & MATKAILU tiedottaa: Uutiskirje 1/2020

Osallistu ruokamatkailustrategian tekemiseen!

Päivitetty Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 julkaistaan kevään aikana.  Sen tekemiseen ovat osallistuneet useat eri matkailu- ja ruoka-alan toimijat vuoden 2019 aikana. Näkemyksiä on kerätty haastatteluin ja kyselyllä. Ruokamatkailun työpajoissa eri puolella Suomea on ollut myös strategiaosuus. Strategiatyötä koordinoi Haaga-Helia AMK:n Hungry for Finland -ruokamatkailuhanke.

Strategiaa hiotaan parhaillaan,eli nyt on hyvä mahdollisuus vaikuttaa linjauksiin!

Vastaathan kyselyyn 20.2 mennessä. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 2 laadukasta kirjapalkintoa.

Vastaa kyselyyn »

 

Toukokuussa tapahtuu

Työ- ja elinkeinoministeriö ja Rural Finland järjestävät yhteistyössä Hungry for Finland -ruokamatkailun tuotteistamishankkeen kanssa matkailun ajankohtaistilaisuuden 7.5.2020, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Pasilan kampuksen, auditoriossa. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. Suomen matkailustrategia 2019-2028, matkailuorganisaatioiden toimintamallit ja uusi ruokamatkailustrategia 2020-2028.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa myöhemmin.

Maukkaita elämyksiä luonnossa ja tapahtumien sykkeessä

Hungry for Finland -ruokamatkailuhankeen Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson keskustelevat Katri Tihilän ja Peppi Borgenströmin kanssa ruokamatkailusta ja sen kehittämisestä Suomessa. Podcast kuuluu Tihilän ja Borgenströmin sarjaan, jossa esitellään Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämishankkeita.

Kuuntele podcast »

Mikä nosteessa ruokamatkailussa 2020?

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun eSignals-lehden Trendi-teemanumerossa on avattu myös ruokamatkailun lähitulevaisuuden suuntauksia.

Tutustu ruokamatkailun trendeihin

Lisätietoja Hungry for Finland -ruokamatkailuhankkeesta ja hyödyllistä materiaalia yrittäjille sekä kehittäjille: www.hungryforfinland.fi

Valokuvat: Hungry for Finland -hanke, Haaga-Helia amk/Katri Tihilä ja Peppi Borgenström ja Visit Finlandin valokuvapankki/Elisa Manninen