Osallistu ruokamatkailustrategian tekemiseen!
Päivitetty Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 julkaistaan kevään aikana. Sen tekemiseen ovat osallistuneet useat eri matkailu- ja ruoka-alan toimijat vuoden 2019 aikana. Näkemyksiä on kerätty haastatteluin ja kyselyllä. Ruokamatkailun työpajoissa eri puolella Suomea on ollut myös strategiaosuus. Strategiatyötä koordinoi Haaga-Helia AMK:n Hungry for Finland -ruokamatkailuhanke.
Strategiaa hiotaan parhaillaan,eli nyt on hyvä mahdollisuus vaikuttaa linjauksiin!
Vastaathan kyselyyn 20.2 mennessä. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 2 laadukasta kirjapalkintoa.
Toukokuussa tapahtuu
Työ- ja elinkeinoministeriö ja Rural Finland järjestävät yhteistyössä Hungry for Finland -ruokamatkailun tuotteistamishankkeen kanssa matkailun ajankohtaistilaisuuden 7.5.2020, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Pasilan kampuksen, auditoriossa. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. Suomen matkailustrategia 2019-2028, matkailuorganisaatioiden toimintamallit ja uusi ruokamatkailustrategia 2020-2028.
Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa myöhemmin.
Maukkaita elämyksiä luonnossa ja tapahtumien sykkeessä
Hungry for Finland -ruokamatkailuhankeen Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson keskustelevat Katri Tihilän ja Peppi Borgenströmin kanssa ruokamatkailusta ja sen kehittämisestä Suomessa. Podcast kuuluu Tihilän ja Borgenströmin sarjaan, jossa esitellään Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämishankkeita.
Mikä nosteessa ruokamatkailussa 2020?
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun eSignals-lehden Trendi-teemanumerossa on avattu myös ruokamatkailun lähitulevaisuuden suuntauksia.
Tutustu ruokamatkailun trendeihin
Lisätietoja Hungry for Finland -ruokamatkailuhankkeesta ja hyödyllistä materiaalia yrittäjille sekä kehittäjille: www.hungryforfinland.fi
Valokuvat: Hungry for Finland -hanke, Haaga-Helia amk/Katri Tihilä ja Peppi Borgenström ja Visit Finlandin valokuvapankki/Elisa Manninen