Siirry suoraan sisältöön

Hungry for Finland esittää: Katso video Metsäravintola Nielusta!

Nielu metsäravintola on Suomen paras ruokamatkailutuote 2021!

Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Nielu metsäravintolan Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2021.

Tutustu tuotteeseen tästä videon muodossa.

Luonto avaa suuren potentiaalin elämyksellisiin toteutuksiin. Illallinen metsässä Nuuksion kansallismaisemassa on ylistys ruokamatkailua ja -kulttuuria kohtaan. Metsäisiä elementtejä ei tuoda vain lautaselle, vaan koko ravintola on viety metsään. Metsäravintola Nielun illallinen rakentuu keittiömestari Valtteri Sinkkosen keräämien villiyrttien ja kotimaisten kauden raaka-aineiden ympärille. Jokaista Nielun tarjoilemaa annosta kohden suojellaan neliö suomalaista hakkuu-uhan alla olevaa ikimetsää. Harkitut yksityiskohdat, laadukas palvelu, ruoka ja miljöö luovat yhdessä mieleenpainuvan kokemuksen. Upeasti suunniteltu kokonaisuus, jossa todellinen fine dining tuodaan keskelle suomalaista metsää. Tuote on kuitenkin helposti saavutettavissa ja ostettavissa. Vastuullisuus ja ekologiset kysymykset huomioitu, metsänsuojelu ja yhteiskuljetukset tukevat hienosti ympäristönäkökulmaa ja asiakas kokee tekevänsä samalla hyvää ostaessaan tuotteen. Kotimaiset raaka-aineet, ja villiyrttien käyttö onnistunutta. Illallinen on jo lähtökohtaisesti suunniteltu innovatiivisesti sopimaan moneen ruokavalioon. Pienin muutoksin se sopii kasvissyöjille ja jopa täysin vegaaneillekin. Mielenkiintoinen juomapaketti, myös alkoholiton, on tehty vastuullisuusajattelun mukaisesti. Nettisivut ovat houkuttelevat ja koko palvelupolku toimii. Elämyksellisyys, uudenlainen ajattelu erottuu. Tyylikkäästi erilainen.