Siirry suoraan sisältöön

Hungry for Finland esittää: Katso video Kyrö Distilleryn illallispaketista!

Yhdeksi merkittäväksi ruokamatkailuteoksi 2021 on valittu Kyrö Distilleryn illallispaketti

Valtakunnallisessa ruokamatkailukilpailussa 2021 sijoittui myös Kyrö Distillery.

Tutustu Kyrön tuotteeseen videon avulla tästä.

llallisen aikana asiakas pääsee seikkailemaan rukiisten tarinoiden, juomien ja makujen äärelle. Kyrön illallispaketti sisältää lähiruokaillallisen lisäksi tislaamokierroksen sekä tastingin. Raaka-aineet ovat lähialueelta ja niiden tuottajat tuodaan vierailijoille tutuksi tarinoiden kautta. Illallismenu päivittyy mukaillen sesonkeja.Tuote on elämyksellinen kokonaisuus, jossa ytimessä on Kyrön tislaamoon ja sen tuotteisiin tutustuminen yhdistettynä sesonginmukaisiin lähiruokatuotteisiin ja tarinoihin. Hienoa, että menestynyt juomabrändi on lisännyt tuotevalikoimaansa myös ruokaa, ja etenkin lähialueen makuja yhdistellen.