Siirry suoraan sisältöön

Hungry for Finland esittää: Katso video Ravintola Nokasta!

Yhdeksi merkittäväksi ruokamatkailuteoksi 2021 on valittu Menu Nokka!

Valtakunnallisessa Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailussa 2021 sijoittui myös Ravintola Nokka.

Tutustu Menu Nokkaan tästä videon avulla.

Katajanokan Kanavarannassa sijaitseva Nokka tarjoaa innovatiivista ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Menussa kiteytyy Nokan ruokafilosofia: sesongin mukaan villinä kasvanutta kalaa, riistaa, yrttejä ja marjoja yhdistettynä vastuullisesti kasvatettuihin pientuottajien raaka-aineisiin. Ravintola Nokan nimikkomenu kokoaa yhteen ruokamatkailun kulmakivet, jossa laadukas, paikallisuuteen, luonnonantimiin ja sesonkeihin pohjautuva ruoka on juomien, miljöön, palvelun ja tarinoiden kera koottu yhtenäiseksi, elämykselliseksi kokonaisuudeksi. Tuote on takuuvarmaa Nokan tyyliä, aina hyvä, laadukas, ja siinä näkyy Ari Ruohon pitkäjänteinen työ kulinarististen elämysten luojana. Ruuan alkuperä on mainiosti esillä.