Siirry suoraan sisältöön

Ruokamatkailun trendiraportti 2022 on täällä!

Kuva: Helsinki Marketing, Jussi Hellsten

Haaga-Helia amk:n, Hungry for Finland -hanke tilasi LAB8:lta ruokamatkailun trendiraportin kansainvälisestä näkökulmasta. Aikaisemman julkaisimme vuonna 2019.

Mikä on pinnalla ruokamatkailussa 2022? Nyt ajankohtaisia ovat erityisesti erilaiset ruokatapahtumat, autenttiset ruokakokemukset, transformatiivinen matkailu, immersiiviset ruokaelämykset, hotellit ruokamatkailukohteina ja ruokatutkimusmatkat kotona. Lue lisää ja tutustu!

Voit tilata myös räätälöidyn trendiraportin yrityksesi tarpeisiin! Haaga-Helian LAB8:n trendiraportti luo katsauksen palvelualan ajankohtaisimpiin asioihin, kurkistaa nouseviin ja piileviin trendeihin maailmalla. Kanadalaisen trendejä luotaavan TrendHunterin kanssa luodut trendiraportit hyödyntävät TrendHunter.com trendiyhteisön sivustoa, jolla on 20 000 000 kuukausittaista katselukertaa. Trendiraportit luodaan sivustolta kerätyn datan avulla. Prosessissa hyödynnetään sekä ihmistutkijoita että tekoälyä kuluttajien mielipiteiden tunnistamiseen.

TrendHunterin maailmalaajuisen luotauksen jälkeen päätrendien kontekstia Suomen näkökulmasta voi arvioida Hospitality kehityspaneeli, jonka kommentit trendiraportissa tuodaan erikseen esille. Näin LAB8 saa laajan kuvan trendien ajankohtaisuudesta Suomen markkinoilla.