Siirry suoraan sisältöön

Webinaari ja työpaja: Ruokamatkailureittien ja yhdistelmätuotteiden rakentaminen

WEBINAARI 28.3.2023 KLO 9-11.30
TYÖPAJA 20.4.2023 KLO 9-12

Ruokamatkailureittien ja yhdistelmätuotteiden rakentaminen

Jokainen matkailija syö matkoillaan ja monet ostavat tuliaisiakin ja tutustuvat myös mielenkiintoisiin kohteisiin. Ruokamatkailureitit voivat sisältää ruokapaikkoja, tilamyymälöitä, kulttuurikohteita, oikeastaan mitä vaan keksitään! Lähde siis mukaan kehittämään Satakunnan ruokamatkailureittejä!

Ruokamatkailun reitit -webinaari ti 28.3. klo 9–11.30

Ohjelmassa lyhyt kertaus ruokamatkailusta, ruokamatkailun asiakkaista, ruokamatkailun tuotesuosituksista sekä esimerkkejä ruokamatkailureiteistä ja Satakunnan painotuksista.

Työpaja: Satakunnan ruokamatkailureitit to 20.4.2023 klo 9–12 Ali-Ketolantilalla, Kokemäellä

Tehdään yhdessä Satakunnan ruokamatkailureittejä. Tilaisuuden päätteeksi mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen Ali-Ketolan tilalla.

Kouluttajina tilaisuuksissa toimivat Haaga-Helian ruokamatkailuun erikoistuneet kouluttajat Kristiina Adamsson ja Sini Garam Hungry for Finland -hankkeesta. Tilaisuudet järjestää Gurmeeta-Satakunnan ruokamatkailun kehittämishanke. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätiedot: Terja Wahlberg p. 0447103388 terja.wahlberg@samk.fi