Siirry suoraan sisältöön

Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -tilaisuus 25.4.2023 – Ilmoittaudu nyt!

Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus 25.4.2023

Tapahtuma: Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus
Paikka: Helsingin kaupungintalon Tapahtumatori, Pohjoisesplanadi 11-13, Helsinki
Aika: 25.4.2023 klo 9–12

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen! Voit osallistua etänä tai livenä.

Kutsumme lähiruoasta ja tulevaisuuden ruokajärjestelmästä kiinnostuneita elintarvikealan yrittäjiä, lähiruokatuottajia- ja jalostajia, ravintoloitsijoita, tutkijoita, alan opiskelijoita, sijoittajia ja kaupunkikehittäjiä mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miltä syötävä kaupunki näyttää ja maistuu!

Urban&Local-hankkeessa edistetään pääkaupunkiseudun lähiruoka- ja ravintola-alan liiketoiminnan toimijaverkostoa, jolla mahdollistetaan jatkuva yhteistyö, tiedonvaihto ja tutkimustiedon hyödyntäminen yritysten liiketoiminnassa.

Ohjelma:

Aamiastarjoilu

Tapahtuman aloitus, Tervetuloa 

Keynote speaker – TBC

Uniikit kaupunkitilat innovatiivisten kokeilujen alustana
Sarita Kinnunen, Anna Pakarinen, Kaupunkitilat Oy 

Ruokaklusteri – Yhteisö on enemmän!
Panu Vuorimaa, erityisasiantuntija, Vantaan kaupunki

Hungry for Finland – Syötävän kaupungin liiketoiminta
Kristian Sievers, TKI-asiantuntija, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Verkostosta voimaa – Yritystarina
Tuomas Ilander, yrittäjä, Blokgarden

TAUKO, kahvia ja verkostoitumista 

Uudenmaan ruoka yhdistää paikalliset ruoan tuottajat ja asukkaat
Olli Repo, osuuskunnan perustaja, Uudenmaan ruoka

Kestävän tulevaisuuden oppimisympäristö ja ekologinen puutarha Green City Farm
– Yhdessä kohti kestävää ja läpinäkyvää ruokaketjua kaupungissa

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija, Perho Liiketalousopisto

UrbanFarmLab – Kokeilujen ja kehityksen kehto
Kaj Lindedahl, lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Tilaisuuden yhteenveto ja lopetus

Omakustanteinen verkostoitumislounas
Ravintola Helsinki, Helsingin kaupungitalo


Muutokset ohjemassa vielä mahdollisia.