Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus 25.4.2023
Tapahtuma: Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus
Paikka: Helsingin kaupungintalon Tapahtumatori, Pohjoisesplanadi 11-13, Helsinki
Aika: 25.4.2023 klo 9–12
Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen! Voit osallistua etänä tai livenä.
Kutsumme lähiruoasta ja tulevaisuuden ruokajärjestelmästä kiinnostuneita elintarvikealan yrittäjiä, lähiruokatuottajia- ja jalostajia, ravintoloitsijoita, tutkijoita, alan opiskelijoita, sijoittajia ja kaupunkikehittäjiä mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miltä syötävä kaupunki näyttää ja maistuu!
Urban&Local-hankkeessa edistetään pääkaupunkiseudun lähiruoka- ja ravintola-alan liiketoiminnan toimijaverkostoa, jolla mahdollistetaan jatkuva yhteistyö, tiedonvaihto ja tutkimustiedon hyödyntäminen yritysten liiketoiminnassa.
Ohjelma:
Aamiastarjoilu
Tapahtuman aloitus, Tervetuloa
Keynote speaker – TBC
Uniikit kaupunkitilat innovatiivisten kokeilujen alustana
Sarita Kinnunen, Anna Pakarinen, Kaupunkitilat Oy
Ruokaklusteri – Yhteisö on enemmän!
Panu Vuorimaa, erityisasiantuntija, Vantaan kaupunki
Hungry for Finland – Syötävän kaupungin liiketoiminta
Kristian Sievers, TKI-asiantuntija, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Verkostosta voimaa – Yritystarina
Tuomas Ilander, yrittäjä, Blokgarden
TAUKO, kahvia ja verkostoitumista
Uudenmaan ruoka yhdistää paikalliset ruoan tuottajat ja asukkaat
Olli Repo, osuuskunnan perustaja, Uudenmaan ruoka
Kestävän tulevaisuuden oppimisympäristö ja ekologinen puutarha Green City Farm
– Yhdessä kohti kestävää ja läpinäkyvää ruokaketjua kaupungissa
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija, Perho Liiketalousopisto
UrbanFarmLab – Kokeilujen ja kehityksen kehto
Kaj Lindedahl, lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Tilaisuuden yhteenveto ja lopetus
Omakustanteinen verkostoitumislounas
Ravintola Helsinki, Helsingin kaupungitalo
Muutokset ohjemassa vielä mahdollisia.