Siirry suoraan sisältöön

Haemme tiimiin ruokamatkailun lehtoria

Ruokamatkailun lehtorin paikka auki – hae 10.5. mennessä!

Haluatko olla vaikuttamassa suomalaisen ruokamatkailun edistämiseen, olla mukana kehittämässä uusia opetussisältöjä ja koet, että restonomi-opiskelijoiden työelämävalmiuksien syventäminen on lähellä sydäntäsi?

Haemme Matkailuliiketoiminnan osaamisaluetiimiin
RUOKAMATKAILUUN ERIKOISTUNUTTA LEHTORIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Tehtäviisi kuuluu opetus-, ohjaus- ja kehittämistehtäviä liittyen erityisesti ruokaan matkailuliiketoiminnan osana, tutkimus- ja kehittämismenetelmien opetusta ja opinnäytetöiden ohjaamista restonomi AMK- ja YAMK-koulutuksissa. Opetuksen ja ohjauksen lisäksi työ sisältää runsaasti tutkimus- ja kehittämistoimintaa ja tiivistä yhteistyötä erityisesti Hungry for Finland -hankeasiantuntijatiimin kanssa. Lisäksi tehtävänkuvaan voi kuulua mm. yrityskoulutuksia, koulutusviennin toimeksiantoja sekä osallistumista TKI-hanketoiminaan.

Sinulla on vahva käytännön työkokemus alan asiantuntija- ja kehittämistehtävistä, mutta hallitset myös matkailualan ajantasaisen teoreettisen viitekehyksen. Ymmärrät niin kotimaisten kuin kansainvälisten asiakasprofiilien toiveet, tarpeet ja ostokäyttäytymisen ja pystyt tukemaan opiskelijoita ja yrityksiä ruokamatkailun tuotteistamisessa. Olet rohkea suunnannäyttäjä, joka hahmottaa tulevaisuuden mahdollisuudet juuri ruokamatkailun saralla, olet kansainvälisesti verkostoitunut ja operoit sujuvasti englanniksi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa alan työelämäkokemusta, pedagogista pätevyyttä tai sen suorittamista sovitussa ajassa sekä kykyä opettaa englannin kielellä. Opettajakokemus ammattikorkeakoulusta sekä kansainvälinen kokemus alan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen (p. 040 4887425) to 4.5. 9-10 ja pe 5.5. 9-10.

Hae tehtävää viimeistään 10.5.2023.

Yhteystiedot Kiti Häkkinen, p. 040 4887425
Työpaikan osoite Pajuniityntie 11, 00320 HELSINKI
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy 10.05.2023 klo 23:59