Siirry suoraan sisältöön

Pääkaupunkiseutu| Kutsu: Tervetuloa ruokamatkailustrategiatyöpajaan

Tule vaikuttamaan ruokamatkailun loistavaan tulevaisuuteen!

Helsingin metropolialue on yksi kansallisista ruokamatkailun ydinalueryhmistä Hungry for Finland -verkostossa. Tapasimme kesäkuussa ruokamatkailun toimijoiden kanssa Business Helsingin tiloissa kansakoulukadulla. Jatkamme nyt siellä aloitettua keskustelua konkreettisella työpajalla Haaga-Helian Pasilan kampuksella.

Kutsumme siis sinut mukaan perjantaina 27.10. klo 911.00 kertomaan, miten metropolialueen ja lähiruoan tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020–2028. Hungry for Finland rakentaa parhaillaan alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Suomessa ja päivittää yhteistyössä näiden toimijoiden kanssa myös strategian. Alueelliset painopisteet vaikuttavat kokonaisuuteen.

  • Mitkä ovat Helsingin, Vantaan ja Espoon vahvuudet, unelmat, toimenpiteet ja painopisteet?
  • Mitkä ovat metropolialueen halutut suuntaukset kansallisen ruokamatkailustrategian tasolla?

Pajailua vetävät ruokamatkailun kehittäjät Opri Laamanen, Sini Garam, Kristiina Adamsson ja Mia Blanc, Haaga-Helia AMK, Hungry for Finland. Jatkamme ja jalostamme keväällä 2023 aloitettua työskentelyä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tilaisuuden ohjelma

9.00 Kahvit + Tervetuloa, Haaga-Helian projektiryhmä

9.30-11.00 Työpajatyöskentelyä, sis. tauko

11.00-11.30 Yhteenveto, seuraavat stepit ja päätössanat

Lämpimästi tervetuloa mukaan kehittämään syötävää kaupunkia kanssamme!