Siirry suoraan sisältöön

Kutsu: Tutustu uudenlaiseen kauppahallikioskiin ja maistele uutuustuotteita 8.11.

Hakaniemen kauppahallin avattu Lähiruokakioski tutustuttaa asiakkaat uusiin tuotteisiin ja yrittäjiin syksyn aikana. Tarjonta vaihtuu parin viikon välein. Kutsumme sinut vierailemaan kioskilla 8.11. klo 9–11 välillä. 

Toimittajat ja muut median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita maistelemaan makupaloja ja tutustumaan Lähiruokakioskiin 8.11.2023 klo 9–11. Olemme silloin paikalla erityisesti teitä varten! 

Syyskuussa avattu Lähiruokakioski tarjoaa alati vaihtuvan valikoiman lähiruokaa ja uutuuksia, joita ei vielä saa muualta. Myyntijaksot vaihtelevat viikosta kolmeen, joten uutta löytyy koko ajan. 

Aloitteleville yrittäjille kioski antaa tilan myyntitaitojen kartuttamiseen. Yrittäjät pääsevät testaamaan samalla kertaa sekä halliyrittäjyyttä että uusien tuotteidensa menekkiä. 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

8.11. aamutilaisuudessa voi piipahtaa milloin vain 9–11 välillä. Kioskilta löytyy aamun aikana maistiaisia lähiruokayrittäjiltä ja mahdollisuus kysyä kysymyksiä sekä yrittäjiltä itseltään että kioskin ja kokeilun toteuttajilta. 

Valikoimaa teestä pihlajansilmujäätelöön

Syksyn aikana kioskissa myydään muun muassa kimchiä, kasvimaitoja, kuusenkerkkätuotteita ja Malmilla kasvatetuista yrteistä valmistettua teetä ja yrttisuolaa. Joulun alla tarjolle tulee muun muassa rikkaruohosämpylöitä, emmervehnäjauhoja ja pihlajansilmujäätelöä sekä pienmyllyn ohrasuurimoita.

Katso tarjonta Lähiruokakioskin sivuilta. Lisäksi kokeilusta kerrotaan syksyn mittaan Hakaniemen kauppahallin nettisivuilla sekä Instagramissa @hakaniemen_kauppahalli.

Kioski on auki syyskuusta vuoden 2023 loppuun asti. 

Lisätietoja: 

Olivia Fokeerah
hankesuunnittelija
Forum Virium Helsinki
Email: olivia.fokeerah@forumvirium.fi
Tel. +358 41 318 1111

Kokeilu toteutetaan osana Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -hanketta, jossa kehitetään vastuullisia ja innovatiivisia ruokaratkaisuja ja toimintatapoja. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina ovat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Kokeilu tehdään yhteistyössä Helsingin kaupunkitilat Oy:n kanssa.