Siirry suoraan sisältöön

Lisää osaamistasi webinaareissa, verkostoidu kevään tapahtumissa & vaikuta alan tulevaisuuteen|Maaliskuun 2024 uutiskirje

Maaliskuun uutiskirjeestä löydät kevään parhaat tärpit. Kesä tulee nopeammin, kun osallistut kirjeessä vinkkaamiimme webinaareihin ja tapahtumiin – ja samalla kartutat osaamistasi! Tänä keväänä webinaareissa ja tapahtumissa painottuvat erityisesti verkostoituminen, kiertotalous, vastuullisuus, laadukkaat ruokatuotteet, trendit ja osaamisen kehittäminen.

Jos kestävä kehitys on lähellä sydäntäsi, suosittelemme lämpimästi osallistumaan haagahelialaisen opinnäytetyöntekijän haastatteluun. Kiertotalouden soveltamista ruokamatkailussa ei juurikaan ole tutkittu; nyt on mahdollisuus olla edelläkävijä ja olla mukana rakentamassa alalle kestävämpää tulevaisuutta.

Lue koko uutiskirje täällä

Vastavuoroisuus on toimintamme ytimessä. Kerro meille, jos sinulla on ruokamatkailuverkostolle tiedotettavaa tai haluat tehdä oppilaitos- ja hankeyhteistyötä. Se on erinomainen mahdollisuus saada yrityksellesi näkyvyyttä & tunnettuutta, tulevaisuuden ammattilaisten näkökulmaa ja hyödyllisiä verkostoja.