Aiheesta julkaistut artikkelit

Aunola, E. 2013a. RUOKA&MATKAILU –päivä. Suomalaisen ruokamatkailun puolesta. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 3/2013, 22-23. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.

Aunola, E. 2013b. Lähiruoan logistiikka ja toiminnan kannattavuus ovat edelleen haasteita matkailuyrityksissä – ratkaisuja kuitenkin syntyy! Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 2/2013, 5. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.

Aunola, E. 2013c. Ruokamatka kotimaassa. Mustion linna ammentaa historiasta ja ylivoimaisesta ruokatuotteesta. Matkalehti 1-2/2013, 84

Aunola, E. 2014a. Sparrausta ruoan hyödyntämiseen matkailuelämyksen tuottamisessa. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 1/2014, 17. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.

Aunola, E. 2014b. Modernit humanistit ruokamatkalla. Vitriini, 1/2014, 36-37. Mara.

Brink, P. 2013. Experiencing local, organic and wild food. Global Signals. HAAGA-HELIA’s stakeholder magazine, 2013, 16-17. HAAGA-HELIA University of Applied Sciences.

Jaakonaho, K. & Havas, K. 2013b. Ruokamatka kotimaassa. Miljöö kansallismaisemassa (Punkaharjun Valtionhotelli). Matkalehti, 5/2013, 58.

Jaakonaho, K. & Havas, K. 2013c. Ruokamatka kotimaassa. Kartanonrouvat Nakkilan kirkon vaiheilla (Villilän kartano). Matkalehti, 13/2013, 56.

Jaakonaho, K. & Havas, K. 2013d. Ruokamatka kotimaassa. Vietä lomasi toisen kotona (Lomamokkila). Matkalehti, 8/2013, 49.

Jaakonaho, K. &Havas, K. 2013e. Ruokamatka kotimaassa. Ylläksen yllätys (Pihvikeisari). Matkalehti, 3/2013,58.

Jaakonaho, K. &Havas, K. 2013f. Ruokamatka kotimaassa. Aitoja kohtaamisia ja huolenpitoa (Krapihovi). Matkalehti, 4/2013, 60.

Jaakonaho, K. &Havas, K. 2013g. Ruokamatka kotimaassa. Lähiruokaa omasta pihapiiristä (Villa Hakkari). Matkalehti 6-7/2013, 68.

Havas, K. & Jaakonaho, K. 2011. Ruoasta elämyksellinen osa Suomen matkailua. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 4/2011, 7. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.

Havas, K. & Jaakonaho, K. 2012. Tarinoiden käyttö matkailu- ja ravintola-alan asiakaspalvelussa vähäistä. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 2/2012, 3. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.

Havas, K. & Jaakonaho, K. 2012. Ruoka osana matkailua –elintarvike ja matkailuyritysten hyvät käytänteet. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 2/2012, 3. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.

Havas, K. & Jaakonaho, K. 2014. Ruokamatkailulla kilpailukykyä matkailuyrityksiin. Matkailusilmä, 1/2014, 24-25.

Ilkka 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013. Seinäjoki.

Kauppalehti 2013. HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu: Suomalainen ruoka kiinnostaa kansainvälisiä matkailijjoita. 18.12.2013.

Karjalainen 2013. Normaaliruoka voi olla turistille elämys. 2.11.2013, 7.

Keskisuomalainen 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013, 4. Jyväskylä.

Keskipohjanmaa 2013. Pohjalainen 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013, 32. Kokkola.

Koillissanomat 2013. Suomalainen lähiruoka houkuttaa turisteja. 4.11.2013, 12.

Linnovaara, J. & Hakkarainen, H. 2013a. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun.SKS palkitsi Tuuli Lönnrothin ruokapäiväkirjan. Salon Seudun Sanomat. 2.11.2013, 10. Salo.

Linnovaara, J. & Hakkarainen, H. 2013b. Ruokamatkailussa kannattaa yllättää. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. Länsi-Savo, 2.11.2013, 15. Mikkeli.

Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013c. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun.Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria, 2.11.2013, 8. Rauma.

Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013d. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätykset. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. Forssan lehti, 2.11.2013, 11. Forssa.

Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013e. Ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Selvitys: Turisti ei kaipaa gourmet-ruokaa, vaan paikallisia herkkuja kodikkaassa ympäristössä. Kainuun Sanomat, 7.11.2013, 11. Kajaani.

Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013f. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätykset. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. Hämeen Sanomat, 2.11.2013, 36. Hämeenlinna.

Maaseudun tulevaisuus 2013. Ruokaelämyksien kehittämiseen saa apua oppaasta. 4.11.2013, 11. Helsinki.

Matkailusilmä. RUOKA&MATKAILU. Evästä matkailuun. 4/2012, 9. MEK. Helsinki.

Metro-lehti 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun, 5.11.2013. Helsinki.

Mäkelä, M. 2012. HAAGA-HELIA for Finnish Food & Tourism. Paul Bocuse Newsletter, 12/2012. Lyon. France.

Pohjalainen 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013, 10. Vaasa.

Västra Nyland 2013. Finsk närmat lockar turister. 2.11.2013, 14. Ekenäs.