Seminaariaineistoja
20.1.2022 Hungry for Finland! – Eväitä yhteistyöhön
- Videotallenne
- Esitys
- (Materiaalit eivät sisällä Erik Wolfin esitystä)
19.9.2019 Ruokamatkailun teemapäivä, Helsingin kaupungintalo
Esitys Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson, Haaga-Helia amk (pdf)
Esitys Terhi Hook, Visit Finland (pdf)
Esitys Teemu Moilanen, Haaga-Helia amk (pdf)
Esitys, Peggy Bauer, Torikorttelit (pdf)
Esitys Jukka Punamäki, Helsingin kaupunki (pdf)
Esitys Laura Aalto, Helsinki Marketing (pdf)
Helsinki Region työpajan työskentelyn ohjeet (pdf)
Ruokamatkailun tuotteistaminen 2018-2021, Kick Off Matkamessuilla 17.1.2019
Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson: Ruokamatkailun tuotteistamisen toimenpiteitä 2018-2021
Saku Tuominen: Suomi ruokamatkailumaana. Nyt ja tulevaisuudessa.
RUOKA&MATKAILU-päivän 1.11.2013 anti
Posterit RUOKA&MATKAILU-hankkeessa tehdyistä opinnäytetöistä
Hungry for Finland, Ylijohtaja Jaakko Lehtonen, Matkailun edistämiskeskus
RUOKA&MATKAILU – haasteet ja mahdollisuudet, Lehtorit Kristiinat Havas ja Jaakonaho, RUOKA&MATKAILU -hankeen vetäjät, HAAGA-HELIA amk
Sweden’s strategy for culinary tourism, Anne-Marie Hovstadius Communication Manager for Swedish Government vision, Sweden – the new culinary nation at VisitSweden
Modernit humanistit ruokamatkalla, Kehittämispäällikkö Terhi Hook, Matkailun edistämiskeskus
Pääkaupunkimme oivallukset ja tekemiset ruokamatkailussa, Projektipäällikkö Ville Relander, Ruokakulttuuristrategia Helsingin kaupunki
Ei pidä unohtaa juomia! Lähijuomat ja pienpanimot Suomessa, Yrittäjä Pekka Kääriäinen Lammin Sahti, Pienpanimoliiton puheenjohtaja
Matchart – apua viinin valintaan, lehtori ja projektipäällikkö Risto Karmavuo, HAAGA-HELIA
RUOKA & MATKAILU -hankkeen yrittäjän näkökulma, Yrittäjä Kaisa-Leena Korhonen, FemEmare, Kalajoki