Siirry suoraan sisältöön

Ruokamatkailukilpailu starttaa pian!

Ruokamatkailukilpailu 2023. Piirroskuva väinämöisestä ja puhekupla: Kilpailu: suomen paras ruokamatkailutuote.

Lähde mukaan – 5. kansallinen ruokamatkailukilpailu starttaa pian!

Hakuaika 1.5–31.7.2023

Miksi osallistua?

Kilpailutuotteet saavat näkyvyyttä kilpailun rahoittajien, kuten Visit Finlandin kanavissa. Kilpailulomakkeen täyttäminen on yrityksellesi kehittämisteko. Pääpalkinto on 5000 euroa. Kilpailun 2. ja 3. palkitaan 2000 eurolla. Opiskelijasarjan voittaja 500 euron lahjakortilla valitsemaansa ruokamatkailukohteeseen.

Mitä?

Nyt haetaan vastuullisuuteen ja paikallisuuteen perustuvia ruokamatkailutuotteita!

Kenelle?

Kutsumme mukaan yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä ja tarjoavat matkailijoille ruokaan liittyviä elämyksiä. Vuoden 2023 kilpailussa on uutuutena mukana myös opiskelijasarja.

Mitä arvioidaan?

Kilpailun arvioinnissa kiinnitetään huomiota asiakaslähtöisyyteen, elämyksellisyyteen sisältäen paikallisuuden, lähiruoan ja tarinoiden hyödyntämisen, vastuullisuuteen, liiketoiminnallisuuteen, verkostoihin ja yhteistyökumppaneihin, digitaalisuuteen ja monipuolisuuteen myynti- ja markkinointikanavien hyödyntämisessä sekä ruokamatkailutuotteeseen kokonaisuutena.

Miten osallistun?

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä kilpailulomake www.hungryforfinland.fi -nettisivuilla 1.5–31.7.2023 välisenä aikana.

Voittajat julkistetaan ja palkitaan loppuvuodesta 2023.