Siirry suoraan sisältöön

Työkaluja ja tutkimustietoa

hymyilevä nainen katsoo savustettuja kaloja tarjottimella järvimaisemassa.
Visit Finland, Elina Manninen

Hungry for Finland on tuotettanut runsaasti tutkimustietoa ja käytännön työkaluja matkailun ja ruoan ammattilaisille. Poimi tästä itsellesi sopivat.

UUTTA! Ruokayrittäjien toimialapäivät 2024

Ruokayrittäjien toimialapäivillä 11.–12.4. päivitettiin osaamista, kuultiin kiinnostavia puheenvuoroja ja kohdattiin upeita yrittäjiä sekä tuottajia. Yllä olevan takana seminaaripäivän diaesitys, joka sisältää materiaalit puhujien esityksistä:

Ari Ruoho Rilla Engblom Margot Wikström & Airi Pettersson, Anna ja Jan Alm, Gunnel Englund Tiia-Mari Eilola ja Taina Harmoinen, XAMK Maarit Rockenfeller, Graani Atlas Juvakka & Kati Pohjanmaa

Aiheina lähiruoka, ruokatuliaisten tuotteistaminen, artesaaniruoka, vastuullisuusviestintä ja -sertifikaatit, myynti ja digitaalisuus ruoka-alalla, tuotteistaminen mökkeilijöille ja vienti Luxembourgiin.

Ruokamatkailun trendiraportti 2024

Haaga-Helian LAB8 Palveukokemusten laboratorio tuottaa trendiraportteja Trendhunterin avulla satojen trenditalojen datasta. Olemme tilanneet Hungry for Finland -ruokamatkailun trendiraportin 2024. Tutustu, mitä maailmalla tapahtuu, millaisia trendejä on nousemassa, mihin kannattaa keskittyä ruokamatkailutuotteissa ja mitä on hyvä huomioida.

Hungry for Finlandin Tartu tarinaasi – Asiakaspolun tarinallistamisen käsikirja

Käsikirjassa sukelletaan tarinallistamisen maailmaan havainnollistavien esimerkkien ja käytönnönläheisten tehtävien avulla. Tervetuloa tarinallistamisen polulle ja antoisia lukuhetkiä!

Aiheeseen liittyviä podcasteja

Ruokamatkailun tuotteistaminen 2018-2022, työpajojen esimerkkimateriaaleja:

Muut materiaalit

Julkaisuja